Header Ads

Sajk N Fatal ft. Lyrical Son - Shqiptart e Pare n HaneHahahahhaa fillimi i videos lmao! Qe thoni juve, kufjet ne vesh une, fillon videoja dhe kur bie alarmi une gjithmone se ishte celulari im dhe tu bertit aaaa ku eshte telefoni hahahahhaha! Paskemi te dy te njejten melodi per zgjim! Sa vdekje e kam ata melodi, po cfare te bej se eshte e vetmja qe me con prej krevatit. Kenga ok, videoja me pelqeu qe dhe pse e thjeshte eshte shume shqip. Kemi nevoje per shume shqip.

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.