Header Ads

Vildane Zeneli dhe Soulja BoyVildane Zeneli ne shoqerine e Soulja Boy dhe Sena Khoda. Ne kemi realizuar nje interviste me Vildanen te cilen do ta publikojme se shpejti. Ne te ajo flet dhe per bashkepunimin me Soulja Boy ne nje kenge per albumin e saj debutues ne anglisht.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.