Header Ads

Ardian Bujupi dhe Dj Dalool hyjne ne Bravo Chart/Gjermani


"Penthouse", kenga e re e Ardian Bujupit ne bashkepunim me Dj Dalool ka arritur te debutoje suksesshem ne Gjermani duke u renditur qe ne javen e pare ne vendin e 22 te Bravo Charts duke qene njekohesisht dhe debutimi i dyte me i larte ne kete klasifikim per javen. Kjo eshte hera e pare qe nje bashkepunim teresisht shqiptar dhe nje kenge me vargje shqiptare arrin majen e nje prej hitparejdeve me popullor ne Gjermani. Suksese djemave, hajde me nje vend te pare! Ju gjithashtu mund te ndihmoni me voten tuaj duke votuar ne KETE ADRESE

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.