Header Ads

Bleona ne pergatitjet per finalen e X Factor


Qe do dilte ne X Factor e morem vesh, po nuk e kishim marre vesh qe e kane lene interpretimin e saj per ne finalen e ketij spektakli. Mesojme se Bleona ka regjistruar performancen e saj ne X Factor Albania e cila do te transmetohet ne naten finale si numer pershendetes. Keto jane disa foto nga provat dhe prapaskenat e xhirimeve.Me ate veshje, patjeter qe boom do bej!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.