Header Ads

Gezim Myshketa sjell me sukses Ali Pashen ne Tirane


Gezim Myshketa eshte Ali Pashe Tepelena ne operen "Ali Pascha Von Janina" e cila debutoi sot suksesshem ne TOB (Teatrin e Operas dhe Baletit) ne Tirane. Kjo opera do te shfaqet dhe ne datat 24-26-27 mars. Mesa dime ne biletat jane te shitura, por nese ju jepet mundesia mos e humbisni kete rast per te pare nje prej baritoneve me te mire shqiptare te momentit i cili po njeh sukses dhe ne skenat boterore. Pas Tiranes, Myshketa do te udhetoje drejt Italise ku me 21 prill do te interpretoj ne "L'Elisir d'amore" ne Teatrin Filarmonik te Verones.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.