Header Ads

JMSN vjen per koncert ne Nju Jork


Kengetari/kompozitori me origjine shqipetare JMSN vjen ne Nju Jork ne muajin maj per te mbajtur koncert se bashku me Sir Sly ne Mercury Lounge (217 East Houston St, New York). Eshte nje rast qe nuk duhet humbur, JMSN eshte super dhe ne jemi jashtezakonisht te gezuar per kete lajm! Qe t'jua vertetojme po ju sjellim dhe nje foto nga fatura e biletes! PO! I bleme menjehere dhe do jemi ne koncert se s'ben! Me poshte po ju sjellim disa prej kengeve te JMSN, per te cilin ne nje prej intervistave te tij te fundit Usher tregoi se eshte nje prej artisteve te tij me te preferuar te momentit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.