Header Ads

Shqiptari Action Bronson - nder rreperet me te mire te XXL


Revista e njohur e hip-hopit "XXL" ka zbuluar kopertinen e numrit te ri, ne te cilin prezantohen rreperet e rinj me te mire te vitit ne Amerike, nje prej te cileve eshte shpallur dhe rreperi me origjine shqiptare Action Bronson. Ai shfaqet ne mes te kopertines (tullac me syze) dhe shikoni si e mbush! Tamam si shqiptar! Hapur vellai ka zene vend per tre veta! YEAH! Nderkohe ne kete numer (si dhe videon e meposhtme) flitet dhe per jne tjeter djal me origjine shqiptare, i njohur ne skenen e hip-hopit amerikane - Dj Drama. Kudo shqiptare! Shqiptare kudo! Viti i shqipeve ne Amerike!Me poshte keni dhe nje video nga sesioni fotografik per realizimin e kopertines!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.