Header Ads

TELEX - Per mua dhe per ty - Shiko videon


Une i kam shume qejf TELEX dhe kurre nuk do flisja negativisht per ta, por dhe sikur te dua...a mundem? Muzika e tyre nuk eshte per te gjithe, por per ata qe e pelqejne nuk eshte veshtire te vene re se "Per mua dhe per ty" eshte nje tjeter kenge super e TELEX. ♥

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.