Header Ads

Tingulli trent,Skivi,TDS,Babastars - se shpejti me kenge, albume, video


Nga Babastars vijne informacionet e fundit ne lidhje me publikimin e materialeve te reja dhe ne kemi mesuar se ne muaj e ardhshem:

TDS do publikoj albumin ne muajin prill

Tingulli i trent do publikoj videokengen e re shume shpejt te cilen planifikojne ta xhirojne jashte Kosoves. 

Skivi dhe Cozman do publikojne nje kenge se bashku, me pas do publikojne dhe nje kenge te dyte me Stresin.

Gjithe pjestare e Babastars do permbledhin bashkepunimet e tyre ne nje album i cili do te publikohet ne qershor.

Djemte duket se kane qene shume te zene me pune. Kjo vere premton te jete interesante. 


 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.