Header Ads

Eliza Dushku ne filmin -The Saint - Shiko videon


Sic ju kishim paralajmeruar, Eliza Dushku se shpejti do te shfaqet ne ekranet televizive me filmin "The Saint". Ketu po ju sjellim dhe paraprezantimin e ketij filmi ku Eliza duket HOT HOT HOT! Nuk duhet humbur!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.