Header Ads

Levels ft. Big Basta - Rockstar


Kenga me pelqen pasi sjell dicka te ndryshme ne skene, nje miksim rrep dhe rrok qe ne bote shihet shpesh, por qe ne vendlindje rrall e hasim. Shpresoj te shohim me teper kompozime te tilla.Na pelqen!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.