Header Ads

Shpat Kasapi se shpejti sjell "Si Kazanove"


Vjet Shpati erdhi "Si diamant", nje vit me pas ai premton te vij "Si Kazanove". Ky do te jete dhe titulli i kenges se re te kengetarit e cila pritet ti paraprije veres dhe i perket rrymes dance. Kohet e fundit kengetari ka qene jashtezakonisht shume prezent ne media, e le te shpresojme qe e tille te jete dhe prezenca e tij ne ekranet e kanaleve muzikore kete vere. Pavarsisht se titulli thote "Si Kazanove", Shpati ka treguar se nuk ka te dashur per momentin.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.