Header Ads

Flori ft. KAOS - Lule Lule


Hahahahaha! Nje nder tekstet me gazmor dhe me fantastik te vitit! Na kish marre malli per KAOS dhe humorin e tyre. Amon vazhdoni keshtu! Si i thote robdishani "I'm The Daddy" Hahahahaha!  Fiksim kjo kenge! Flori dhe Kaos fantastik ne aktrim gjithashtu dhe ideja/realizimi. Sheh? Thjesht e shqip, me e shtrydh pak me shume,  super dalin te gjitha! A po i don do lule lule? 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.