Header Ads

Jehona Sopi - Te shkuara


Jehona Sopi ka publikuar videon per kengen "Te shkuara" me te cilen u prezantua ne festivalin "Kenga Magjike". Videoja na pelqen, nje fare pershkrimi utopik i kuintave ne aktivitetet shqipetare, sepse e dime qe kaq te rregullta e ne dispozicion nuk jane lol gjithsesi  te le nje shije te mire. Mua mbi te gjitha me pelqeu pamja e Jehones (shih foton)  dhe nuk e kuptoj perse ne skene del me modele alla fole zogjsh, ndersa ketu duket shume e re, shume cool dhe shume e embel. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.