Header Ads

Rita Ora konfirmohet si Mia ne "50 Shades of Grey"


Rita Ora tashme eshte konfirmuar se do te interpretoj ne versionin kinematografik te filmit bazuar mbi librin me te shitur te dekades se fundit, per te rritur "50 Shades of Grey" (50 hijet e Grey). Ajo do te interpretoj ne rolin e Mia, motres se protagonistit Grey i cili interpretohet nga Jamie Dornan. Sic ka ndodhur rendomte dhe me perzgjedhjet e tjera te trupes se aktrimit per kete film, reagimet kane qene kryesisht negative duke insistuar se ne liber Mia eshte me e gjate se Grey (jallaaaa u bo qameti!) megjithate Rita ka treguar se ka eksperience ne film dhe se mund te ja dale mbane. Suksese! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.