Header Ads

Ne tapetin e kuq si Angela Martini


Angela Martini eshte gjithmone prezente ne tapetin e kuq te premierave te ndryshme ndaj eshte dhe shembulli me i mire per te mesuar nje apo dy rreth parakalimit ne keto evente. Me poshte keni disa video gjate pjesmarrjes se saj ne tapetin e kuq gjate viteve te fundit. Work it!  
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.