Header Ads

Patrick Rukai - Test modelimi - Video


Deshiron te behesh model? Mendon se i ke te gjitha per te qene i suksesshem? Per te patur nje ide se cfare pritet ne audicionet e agjensive te modelimit, hidhi nje sy dhe mbaj shenime nga kjo video-test e modelit te njohur Patrick Rukai.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.