Header Ads

Action Bronson drejton "Fuck, That's Delicious" (Shiko serine 1)


Action Bronson perpara se te gjente sukses si rreper, ka pas punuar si guzhunjer ndaj dhe ne shume prej kengeve te tij ai flet per ushqimin. Se fundmi, pasioni i tij per te ngrene dhe gatuar permblidhet ne nje emision realizuar nga VICE, i cili titullohet "Fuck, That's Delicious" (Ja q^%sha. Kjo eshte shume e shijshme!) Ne serite e e ketij programi, Action shfaqet ne udhetimin e tij perreth botes ne turne, dhe flet per ushqimet qe provon dhe cmendurira te tjera qe ndodhin gjate koncerteve dhe kuintave. Action ka humor dhe shije, ndaj ja vlen ta ndiqni. Kjo eshte seria e pare: 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.