Header Ads

Alban Skenderaj - Je ti (remiks nga TR3NDY)


Si, qysh, tek nuk e di, por rastesisht me ra rasti te degjoja kete remiks te "Je ti" prej Alban Skenderaj dhe me pelqeu. Remiksi eshte realizuar nga TR3NDY dhe mund ta degjoni e shkarkoni falas me poshte.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.