Header Ads

Alban Skenderaj - Urat e jetes


Duket se albumi i ri i Alban Skenderaj do jete nje album shume i mire gjykuar nga kenget e fundit qe artisti ka publikuar. Pas "Je ti" ai sjell "Urat e jetes", e cila  eshte nje kenge e realizuar mjaft mire artistikisht e duket se ne krijimet e tij te fundit Albani, eshte perqendruar me teper ne kete ane sesa ate komerciale. Kjo eshte per tu vlersuar dhe mendoj se nese kenget e ardheshme jane po kaq cilesore, albumi i tij i ri do te jete nje prej me te mireve te publikuar pas vitit 2000. Tani qe po e mendoj, Alban Skenderaj ne fakt eshte kengetari me i suksesshem shqiptar i viteve 2000. Ju vjen ndermend ndonje tjeter? E pra! . 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.