Header Ads

Besa ne fund te muajit me kenge te re


Besa ka bere te ditur se ne fund te muajit maj do te publikoj kengen e re. Ajo titullohet "Mbretereshe" dhe do te promovohet ne treg edhe me videoklip. Data e premieres eshte caktuar me 29 maj, kohe perfekte per sezonin muzikor veror qe eshte dhe sezoni me prurjet me te shumta te artisteve ne vend. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.