Header Ads

Eliza Dushku xhiron "Eloise" ne nje cmendine


Filmi i ri i Eliza Dushkut ku ajo luan perkrah Chace Crawford e Brandon T. Jackson, titullohet "Eloise" dhe eshte nje film horror i cili qe ne fillim te xhirimeve ka terhequr vemendjen e fansave dhe shtypit, per shkak te vendit se ku po xhirohet. Filmi bazohet ne historine a disa miqve te cilet hyjne pa leje ne nje spital psikiatrik te braktisur prej vitesh, per te gjetur nje certifikate vdekjeje e cila do ju siguroje nje trashegimi te madhe. Spitali quhet "Eloise" ne Detroit,Micigan te Amerikes, i cili ka qene nje prej spitaleve psikiatrik me te medhenj ne bote, e tashme ne gjendje te braktisur eshte bere i famshem per historite e fantazmave dhe shpirtrave qe jetojne ne te. I ndertuar ne 1836, per te patur idene sesa i madh ka qene ky spital, ju tregojme se ai perbehej nga 78 ndertesa, kishte stacionin e vete postar, te policise dhe zjarrfiksave. Qe prej 1982 kur  ky spital mbylli dyert, ne te nuk eshte kryer asnje investim dhe gjithcka eshte lene ne gjendje te mjerueshme duke krijuar nje pamje te frikshme, e cila ka ndihmuar dhe ne krijimin e legjendave te frikshme qe lidhen me kete vend. Ja ku ju ofrojme disa pamje ne foto dhe video:

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.