Header Ads

Enca - Ishim ne


Enca sjell ne videoklip baladen me te cilen u prezantua ne Top Fest11 kete vit. Teksa kenga eshte e bukur (fiksim kitara ne fillim qe duhej te ish perdorur dhe me shpesh) , mendoj se videoja ne momentet bardh e zi duket disi me shpejtesi dhe jashte ritmit.  Sexy Enca ka nevoj te nxjerre nje remiks te fuqishem per kete kenge e cila i ka te gjitha gjasat per tu bere dhe nje dance hit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.