Header Ads

Enzo - Hotel


Melodia duket pak e degjuar, por Andrei Vornicu e kendon aq mire saqe behet adiktive dhe kombinohet bukur me Enzon dhe Young Zerka. Mua me pelqen kjo kenge, Videoja gjithashtu eshte e mire like champagne on the rocks come and get it!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.