Header Ads

Faraoni G - Kokrra


Videot e Faraoni G gjithmone me kane pelqyer se kane nje sens humori dhe ironie qe i pershtaten me se miri tekstit te kenges, elemente qe shpesh i mungojne tregut tone. Megjithate, humori nuk e ndihmon dot kengen  "Kokrra" qe te behet me shume se thjesht kokerr. Ndoshta ketu qendron dhe vete ironia. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.