Header Ads

Letersia shqiptare ne anglisht - Falas


www.AlbanianLiterature.net eshte nje faqe online e mrekullueshme! Eshte vertete per tu pergezuar shkrimtari,perkthyesi dhe specialisti i studimeve shqiptare Robert Elsie i cili qendron pas kesaj faqeje, qe ka ne brendesi nje pune kolosale. Ne te, do te gjeni te perkthyera ne anglisht veprat e shume prej autoreve me te rendesishem te letersise shqiptare, te vjeter dhe moderrne si dhe pjese nga folklori. Te gjithe autoret shoqerohen me nje prezantim te jetes dhe krijimtarise se tyre me te mire. Per te gjithe shqiptaret te cilet jetojne jashte vendit, kjo faqe nuk ka te cmuar.Mund te ju sherbeje jo vetem per lexim, por dhe per nje prezantim sa me te mire te letersise shqiptare ne shkolla, aktivitete apo dhe funksione te tjera shoqerore.  

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.