Header Ads

LYNX dhe Andy - Deshmitar


LYNX me pelqejne, por "Deshmitar" qe duket qarte eshte nje kenge me ndikim nga Linkin Park, le per te deshiruar. Kjo ndodh kryesisht pasi Andy dhe pjesa e tij ne kenge nuk eshte ne te njejtin nivel me pjesen tjeter te kenges e cila eshte shume me lart ne interpretim. Andy nuk ka agresivitetin e duhur qe kerkon ritmi apo teksti dhe keshtu ben qe ti ulet vlera kenges. Mendoj se pa pjesen e rrepit, apo me nje rreper me aresiv do kishte qene super! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.