Header Ads

Ndodhi dhe kjo...


Une e kuptoj qe eshte mese normale te jesh imazhi i nje kompanie etj etj etj, por kur kerkon te gjykohesh si artiste, por pastaj realizon nje kenge te plote ne nder te hapjes se "Palma Mall" ne Maqedoni? Hmmm...

Nuk eshte ide e keqe, tani dhe une do pranoj oferten e supermarketit Walmart dhe do kendoj:

Walmaaaaaaartttt... cmimet i ke te ulta ashtu dhe produktat, Walmaaaaart pranon kredi karta dhe pare te thata Walmaaaart nuk pyet per shtresat dhe ato te varfrat Walmaaaart pranon stampa ushqimore dhe pagesa gojore Walmaaaartttt shtate kasa hapur te shtata anglisht s' flasin Walmaaaart a do vish me ble A do vish me vjedh Walmaaaart ... tani vjen ai pret shiritin lol


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.