Header Ads

Njomza - Explore You


Njomza, intervisten e te ciles mund ta lexoni ne numrin e ri te Albaniac ( KLIKO KETU ) ka publikuar javen qe shkoi videokengen "Explore You", e cila eshte nje kenge e bukur dhe pse jo per masat e gjera. Megjithate mua me pelqen fakti qe ajo e di cfare deshiron dhe i qendron besnike shijeve te veta muzikore, cka eshte shume e veshtire ne tregun e sotem muzikor. Momentalisht ajo eshte duke punuar per albumin e ri, i cili pritet te dali kete vit. INTERVISTA PER ALBANIAC - NJOMZA

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.