Header Ads

Ulqini pret Miss Shqiperia - Nacionalistet tremben

Nje vajze gjate audicioneve te Miss Shqiperia 2014

"Miss Shqiperia", konkursi i bukurise i njohur per mbajtjen e spektaklit final, ne pikat turistike dhe historike me te bukura te vendit, kete vit do kaloj kufirin e Shqiperise. Nje tjeter treve shqiptare do te jete vendi i finales se "Miss Albania" pasi nga data 20 deri me 27 qershor, bukuroshet shqiptare, do te qendrojne ne Ulqin te Malit te zi, ne kalane e te cilit do te zhvillohet dhe spektakli "Miss Albania 2014".  Lajmi eshte zyrtarizuar me kontraten e nenshkruar nga organizatori Petri Bozo dhe kryetari i bashkise se Ulqinit, Fatmir Gjeka.  Megjithate ky lajm nuk ka kaluar pa disa kundershtime te vogla. Qarqet nacionaliste ne Mal te zi, e shohin kete event si nje bashkim te metejshem te trojeve shqiptare midis tyre dhe jane shprehur kundra organizimit te spektaklit ne kete qytet. Eme! Akoma vazhdojne keta me keto muhabete. Ajo puna ka marre fund lol Kufij i thencin. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.