Header Ads

Valdrin Muriqi - Modeli me i mire shqiptar ne AmerikeE keni lexuar intervisten e Valdrin Muriqit per revisten Albaniac? Ai eshte modeli me i suksesshem shqiptar i momentit ne Amerike me punime te publikuara ne GQ, NYT Magazine etj. Klikoni me poshte per intervisten e plote dhe fotografite. Per nje lexim dhe shikim me te mire, hapeni ne ekran te plote.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.