Header Ads

"We Are Happy" nga American University in Kosovo


Ok! E di qe video te tilla fillojne behen pak si boze, por mua me pelqejne, sepse ...me pelqen te shikoj njerez te lumtur e aq me teper shqiptare! Gjithashtu...po e ndaj dhe sepse nuk kam pare kaq shume njerez qe nuk dine te kercejne mire te mbledhur ne nje video hahahhahahaha! Ok ok bej shaka!  Love it! Sidomos xhajen ne 3:26 dhe vajzat ne 2:43 e 2:49 ;)) Oh, Ylli Limani gjithashtu eshte ne video. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.