Header Ads

Ylli Ismaili - Ndalu dhe pak


Ne Shqipe ka aq kenge popullore te perpunuara saqe kemi dhe 20 kanale ku i transmetojme POR me se shumti kenget jane aq keq te kompozuara saqe te vjen jo gjynah, por inat qe lejohen te perdorin ritmet e folklorit tone. Ylli Ismaili nderkohe ka bere nje pune te persosur dhe nje shembull sesi duhet te tingelloj e muzika e perpunuar popullore. Ndalu pak dhe degjoje sepse do ju pelqeje! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.