Header Ads

Besa - Mbretëreshë


Nje tjeter hit nga Besa. Ne "Mbretereshe"  ajo vjen e sofistikuar deri ne detaje dhe kenga pavarsisht se tingellon disi jashte repertorit te saj, rezulton e suksesshme. Nje surprize e kendshme e cila hyn ne listen e kengeve qe po e shnderrojne vitin 2014 ne nje vit interesant muzikor. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.