Header Ads

Orinda Huta - Bang Bang


Mua gjithmone me ka pelqyer Orinda. Kenga e re "Bang Bang" eshte e mire, por nuk e kuptoj perse ka bere kete zgjedhje. Ajo eshte perfekte ne dance dhe balada, ky anim ne hip-hop te them te drejten me duket pak i cuditshem. Nuk di , perse te gjitha kengetaret ne Shqipe se fundmi jane "bad girls" dhe e kuptoj qe (te pakten nga videoja) kenga eshte frymezuar nga filmi "Sin City", por serisht... nuk mesohem dot. Orinda eshte e embel dhe seksi, kjo e veconte nga te tjerat, nderkohe ne kete video eshte..."te tjerat". E meqe ra fjala, videoja eshte realizuar mire, por serisht...eshte nje video violente me 101 motherf*&^%r ne tekst. Ndoshta Orinda po kerkon te ndryshoj imazhin, ndoshta po kerkon ti "pershtatet" muzikes se sotme, ndoshta nuk eshte e nevojshme, ndoshta me mire Orinda e vjeter. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.