Header Ads

Rita Ora nr 1 dhe ne Amerike


Rita Ora eshte aq e shperndare koheve te fundit midis modes, filmit, muzikes, spektakleve, saqe njerzit kane harruar te vene ne dukje se bashkepunimi i saj "Black Widow" me Iggy Azalea (njekohesisht dhe mikesha te vjetra) e beri te shenoj nje vend te pare dhe ne Amerike! Momentalisht ne vend te 9 ne Billboard Hot100, "Black Widow" u pozicionua ne vendin e pare te cdo klasifikimi R&B dhe Hip-Hop te Billboard duke ju mbyllur me ne fund gojen te gjithe atyre qe komentojne lart e poshte ne lidhje me te dhe karrieren e saj muzikore. Yep! E ka nje Billboard #1, a juve? 20 komente negative e 50 krahasime me Rijonen lol 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.