Header Ads

Floriani - E di qe don


12 vjecarja godet serisht dhe....i thyen zemren Florianit! 
"E di qe don" jo vetem qe eshte nje kenge e bukur, por zyrtarisht lancon dhe karrieren si solist te Florianit i cili pas kesaj, duket se e ka te garantuar karrieren muzikore ne Shqipe. Videoja gjithashtu eshte e bukur dhe e pershtatshme per moshen e kengetarit. Kjo eshte dhe kenga pop-folk me e mire e vitit. Urime! Ene ruaju nga 12 vjecaret! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.