Header Ads

Jessie J - Do It Like A Dude - Live nga TiranaPer ata qe nuk paten mundesine ta shikonin live, ja nje xhirim i drejtperdrejte nga sheshi. Zere se ishit aty, se bashku me thirrjet dhe lunrimet majtas-djathtas lol. Perfekte ka qene!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.