Header Ads

Rita Ora kendon per Obamat


Rita Ora ka marre pjese ne koncertin per Krishtlindje qe mbahet cdo vit ( per 33 vjete rradhaz) nga Shtepia e Bardhe ne Uashington me titullin "Christmas in Washington". Koncerti i drejtuar nga Dwayne Johnson (The Rock), u mbajt ne Ndertesen e Muzeut Kombetar dhe sherben per te mbledhur ndihma per Sistemin Kombetar te Shendetit te Femijeve ne vend. "Christmas in Washington" transmetohet ne kanalin TNT (Amerike), kete te premte ne mbremje. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.