Header Ads

Action Bronson - Terry


Albumi "Mr. Wonderful" i Action Bronson del me 24 mars, e momentalisht ju mund ta paraporosisni ne iTunes, nderkohe qe rreperi ka publikuar disa singla nga ky album si "Easy Rider" dhe "Actin Crazy". Me e fundit prej tyre titullohet "Terry" te cilen mund ta ndiqni me poshte. Nderkohe, nese gjendeni ne Nju Jork dhe deshironi ta shikoni live, keni mundesine ta beni kete me date 24 mars ne Terminal5. Cmimi i biletes eshte 30 dollare...ndoshta na shihni dhe neve verdalle. Mos thuaj tung!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.