Header Ads

Capital T - Fly Up


Capital T sapo ka publikuar kengen e re "Fly Up" e cila eshte pjese e mixtape "Slumdog Millionaire" qe pritet te publikohet me nje mars dhe do te jete per shitje ne iTunes. Ne kete mixtape gjenden gjashte kenge te publikuara me pare, nje riperpunim (Don't Wast My Time) dhe pese kenge te reja. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.