Header Ads

Jon Tarifa dh Eneda Tarifa se shpejti me "Together"


Jon Tarifa dhe kusherira e tij kengetarja Eneda Tarifa, se shpejti vijne me nje duet te titulluar "Together". Ky eshte dueti i dyte i Jonit (i cili ka bere emer si kengetar ne Hollande) me nje kengetare ne vend, pas atij me Vesa Lumen, "Superstitious". Nderkohe Eneda rikthehet ne treg pas nje kohe te gjate "pushimi krijues" dhe duket se planifikon ti perkushtohet me teper karrieres muzikore pergjate 2015. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.