Header Ads

"Lufta e nuseve" - Shiko serine e pare ketu


Ah sa kane ndryshuar kohet! Tre ajo ceremoni dhe nuk ja pame pajen ndonjeres lol.
Me bukur do kishte qene qe vlersimet ti jepnin vjerrat se ato te kenaqin hahahahaha. E keni parasysh kur thone "Nje cope mishi aty si brinje nxorren, pse mish ishte ai? Kur u martova une nuk numeroheshin demat qe therem. Pale kadaif ne dasem! Pikaaa!" Hahhahahaha! Nejse, interesant si program. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.