Header Ads

Kenget konkuruese deri tani ne Eurovision 2015


Lajmi i mire per Elhaida Danin. Shumica e kengeve te paraqitura deri tani ne Eurovision 2015 jane te nje cilesie te dobet. Gjermania dhe Greqia te cilat sapo kane shpallur fituesit, gjithashtu kishin kenge te dobta. Me keto kenge dhe me "Diell" e kishte te siguruar nje pozicion te mire. Le te shpresojme kenga e  re te jete e bukur. Duket se kete vit, me se shumti ka balada, balada pafund, dhe bashkepunime ne dyshe, treshe, katershe e me rradhe. Po ti degjosh kenget me vemendje, te gjitha kane nje formule te bazuar ne fituesit e shkuar si dhe ritme te huazuara si psh. Il Volo  (ne min 1:51) , dhe me origjinalia kete vit eshte perfaqsuesja e Latvias, Aminata me "Love Injected", megjithse basted duket se jane ne favor te Italise. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.