Header Ads

Kenga me e mire e veres - G4SHI - Rose Gold


"Rose Gold" nga G4SHI sipas mendimit tone ne Albaniac, eshte kenga me e mire e kesaj vere nga nje artist shqiptar brenda dhe jashte vendit. "Rose Gold" gjithashtu eshte dhe nje prej 5 kengeve me te mira te repertorit muzikor te rreperit shqiptar i cili jeton ne Bruklin te Nju Jorkut. Rralle ndodh qe degjon nje kenge dhe e ndjen shpirtin e kengetarit ne vargje, ne nota, ne muzike, e "Rose Gold" te ben te ndjesh pikerisht kete. Kur thote /shpresoj te ja arrij suksesit perpara se te me vdesin prindrit/  DAAAAAAAMN! Nuk besoj se mund ta hapesh zemren me teper se kaq per fansat e tu. Kenga eshte  super si ne aspektin profesional e komercial, cka shpesh here eshte veshtire te arrihet, e kete vere eshte nder te rrallat qe ka sjelle kete perpara lexuesit te Albaniac. Padyshim nje nder kenget me te mira te vitit! Fiksim!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.