Header Ads

Ju prezantojme Enisa Nik


Enisa Nik (Nikaj) eshte nje vajze nga Bruklin i Nju Jorkut, e cila po tenton te krijoje karrieren si kengetare ne Amerike. Ne ndoqem disa nga prezantimet ne kanalin e saj ne YouTube dhe duke qene se na pelqyen menduam ti ndajme me juve. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.