Header Ads

Shqiperia konkuron ne Oscar me filmin "Bota"


Shqiperia ka perzgjedhur filmin me te cilin do te konkuroje ne garen e Oscar ne kategorine "Filmi me i mire i huaj". Ai do te jete "Bota" i Iris Elezit dhe bashkshortit te saj Thomas Logoreci. Fitues i shume cmimeve nderkombetare si SEEFest, FIPRESCI,FEDEORA dhe Balkan Film Festival, "Bota" eshte nje prodhim shqiptaro-italian-kosovar nga Partnermedia, dhe Erafilm. Ne role kryesore interpretojne Artur Gorishti dhe Fioralba Kryemadhi. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.