Header Ads

Dafina Zeqiri - Hate You, Love You


Ajjjjjjj! Me Luv this! Dafina Zeqiri ne kete kenge eshte perfekte. Me pelqen shume interpretimi i saj ne video dhe kenga eshte nje prej Top5 te repertorit te Dafines. Ja dhe nje prove, qe tregon se kur kenga eshte e bukur, nuk ka nevoje per 101 ritme e drops. Oh my oh my!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.