Header Ads

Rene Redzhepi, mbyll restorantin me te mire ne bote "Noma".


Cka shume e shohin si nje aventure te rrezikshme, Rene Redzepi themeluesi, shefi gatimit dhe pronari i restorantit me te mire ne bote "Noma" e sheh si te domosdoshme per evolimin e tij profesional dhe personal. Ai ka vendosur qe per nje vit ti vej kycin "Noma_s" dhe ta shpernguli ate ne nje zone tjeter me te panjohur te qendres se Kopenhagenit (Danimarke). Kjo do te ndodhe pas nates se vitit te ri 2016 dhe do te rihapet nje vit me vone ne 2017. Nje levizje te tille, Redzepi e shpjegon si te arsyeshme, teksa flet per projektin e ri i cili bazohet ne nje sere gjigande ku do te rritet ne menyre stinore cdo ushqim qe me pas do te pergatitet dhe serviret ne kete restorant. Kjo e ka bere Redzepin te shihet nga disa prej kolegeve si nje fare heroi e prej disa te tjereve si nje i "cmendur", e teksa ai vete nuk e fsheh qe eshte jashtezakonisht nervoz, nuk le pa shtuar se nuk ndihet i friksuar. Duke njohur fillimet e karrieres se tij , ne nuk e veme ne dyshim qe dhe "Noma" i ri do te jete i suksesshem. Nderkohe, per te gjithe ata qe duan te provojne recetat e Redzepit, ne mungese te "Noma", mund te vizitojne restorantin  e ri qe ai do te hapi se shpejti, po ne Kopenhagen. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.