Header Ads

Eliza Dushku ne "Banshee"


Per fansat e serialit "Banshee" (Cinemax), kemi nje surprize! Mund te jete sezoni final i ketij seriali, por te pakten do te mbyllet me stil. Shqiptarja Eliza Dushku eshte ftuar te interpretoj ne rolin e nje agjenteje speciale dhe ju nuk keni nevoj te prisni deri me 2016 per te shuar pak kureshtjen. Ja ku po ju sjellim nje klip te shkurter nga roli i saj ne sezonin e ri te "Banshee". 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.